та не ти

Ежени Гранде
Я чую як шепоче вітер,
як палко здмухує свічки
такий міцний,такий поривний,
я чую,
та чи чуєш ти?
Я бачу як сумую сонце
як потім пада дощ важкий
я бачу це через віконце
чи бачиш ти,
пейзаж тяжкий?
Кажу про шепіт і про крила
про щось дуже тонке й легке
та ти не розумієш сенсу
я  - розумію,
та не ти..