Smell of Spring

Валерий Фимин-Гулимин
Smell of Spring

Smell of spring in the air though it’s cool,
In the sky there is languishing moon.
Feelings are floating. Time is a sigh.
It’s revelation for stars so high.


           Пахнет весной

Лёгкий морозец, а пахнет весной,
месяц соился с томной луной.
Выдохом время. Чувства парят.
Миг откровенья. Звёзды манят.