Eng-Rus. Soul writing

Лев Дымов
SOUL WRITING
Religion can't be a way of life,
Or will your soul just go batshit.
You better find another drive:
A bit thin, off-white, paper-sheet.

Письмо души SOUL WRITING
Религия не может быть образом жизни, RELIGION CAN'T BE A WAY OF LIFE,
Иначе тебя настигнет душевная болезнь. OR WILL YOUR SOUL JUST GO BATSHIT.
Лучше найди тебе другое увлечение: YOU BETTER FIND ANOTHER DRIVE:
Тонкий желтоватый лист бумаги. A BIT THIN, OFF-WHITE, PAPER-SHEET.

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/37-soul-writing