Eng-Rus. We judge

Лев Дымов
WE JUDGE
We judge, everybody we judge.
And every verdict is correct.
This Somebody is like a fudge.
Much worse is Somebody next...
We keep so forgetting the rule,
That Somebody's looking at us,
The world is of vanity full.
Will ever it be full of trust?

Мы судим  WE JUDGE
Мы судим, мы судим каждого. WE JUDGE, EVERYBODY WE JUDGE.
И каждый приговор точен. AND EVERY VERDICT IS CORRECT.
Вот этот похож на жулика, THIS SOMEBODY IS LIKE A FUDGE.
А ещё хуже, тот, что рядом... MUCH WORSE IS SOMEBODY NEXT...
Мы так себя ведём, позабыв правило, WE KEEP SO FORGETTING THE RULE,
Что Некто смотрит на нас. THAT SOMEBODY'S LOOKING AT US,
Мир полон тщеславия. THE WORLD IS OF VANITY FULL.
Будет ли когда-нибудь полон он доверия? WILL EVER IT BE FULL OF TRUST?

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/43-we-judge