Eng-Rus. The sowers

Лев Дымов
THE SOWERS
Cold eyes, and a springy step,
And the spring in shorts
Their life – a constant rap,
Till the life aborts.
Semen sowing on wind?
In females, so willing...
Oftentimes a wunderkind
Comes to birth, unwilling...
All these fruits of wild sowing
Are bitter and hollow.
Male – so every other child
Daddy's way to follow.

Сеятели THE SOWERS
Холодные глаза, упругий шаг, COLD EYES, AND A SPRINGY STEP,
И весна пружиной в штанах. AND THE SPRING IN SHORTS
Их жизнь – постоянный рэп, THEIR LIFE – A CONSTANT RAP,
Пока жизнь эта не оборвётся. TILL THE LIFE ABORTS.
Выброс спермы на ветер? SEMEN SOWING ON WIND?
В женщин, столь жаждущих... IN FEMALES, SO WILLING...
Частенько вундеркинд OFTENTIMES A WUNDERKIND
Рождается, нежданный... COMES TO BIRTH, UNWILLING...
Все эти плоды посева дикого ALL THESE FRUITS OF WILD SOWING
Горьки и пусты. ARE BITTER AND HOLLOW.
Мужская поросль – так каждый второй ребенок MALE – SO EVERY OTHER CHILD
Следует отцовской тропой. DADDY'S WAY TO FOLLOW.

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/44-the-sowers