Eng-Rus. Whisper

Лев Дымов
WHISPER
... The whisper of your heart,
So longingly in thrall,
Makes living very hard,
Or – stops your life at all.
So don't strive to live,
Try only to love,
For living means just grief –
God’s laughing from above.

Шёпот WHISPER
...Шёпот сердца твоего, THE WHISPER OF YOUR HEART,
Столь тосклив в плену, SO LONGINGLY IN THRALL,
Что делает существование тяжёлым MAKES LIVING VERY HARD,
Или обрывает напрочь жизнь твою.  OR – STOPS YOUR LIFE AT ALL.
Так что не стремися жить, SO DON'T STRIVE TO LIVE,
А постарайся лишь любить, TRY ONLY TO LOVE,
Для живых это означает горе – FOR LIVING MEANS JUST GRIEF –
А с небес посмеивается Бог. GOD’S LAUGHING FROM ABOVE.

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/47-whisper