Swallowtail

Валерий Фимин-Гулимин
Swallowtail

Swallowtail lives happily, does nobody harm
He’s in love with flowers and he knows charm.
Life of every flower isn’t very long,
Field of pollinated flowers just to him belong.
He is circling, flying, melting high above,
Don’t you judge him strictly, he is all in love.
Hearts will stop and reason in this fussy world,
He adores his flowers, loves them – and that’s all.

               Махаон

Махаон порхает сквозь года,
он влюблён и знает прелести цветка.
Жизнь цветка – мгновенье, это мудрено,
поле из соцветий им опылено.
Он кружит, летает, тает в вышине,
сердце замирает в этой кутерьме.
Не судите люди в суете его,
он их обожает... больше ничего.