Так! Я зм нилась!

Ксения Баглай
Так! Я змінилась! І це мені на користь.
А ти пробач за грубість, що була.
З тобою поруч в мене спала совість,
Але, повір, вона не головна.

Тебе кохати намагалась, чесно-чесно.
І серце не з граніту, але все ж таки...
Пробач... Ті почуття вже не воскреснуть.
Трішки різні в нас стежки...

12.08.2014