Вiддiлена для Господа посудина

Горбатюк Надежда
Відділена для Господа посудина-
 Це я, це ти, мій брат, моя сестра.
 Якими ж чистими потрібно бути нам
 Та берегти себе і Божий Скарб,

 Що носимо в собі, Святого Духа,
 Не угасить Його, не засмутить.
 Адже для нас постійна Божа участь
 В житті повинна бути кожну мить.

 Храни свій дух від злодія-диявола,
 Не дай,щоб огорожу проломав
 І місце мав у серці цей лукавий,
 Щоб святу одіж не заплямував.

 Для цього в чистоті тримати маємо
 Ми очі, вуха, руки, серце - все!
 То ж Богу повсякчасно довіряймося,
 Він на руках нас в небо донесе.

 Так хочеться, щоб Бог використовував
 Всіх нас для Себе, для Своїх потреб.
 Щоб люди були євангелізовані
 І через наші добрі вчинки теж.

 ...Відділена для Господа посудина-
 Яка це честь, мій брат, моя сестра!
 Розмінюватись ми тому не будемо,
 Бо не існує рівна їй ціна.