Вун я, вун я кlаниди...

Саира Сефибекова
Заз к!анивал гайиди,
Зи рик!из лап чимиди,
Заз к!ани яр хьайиди,
Вун я, вун я к!аниди

Ширин -ширин рахайди,
Даим рик!е авайди,
Заз азиз яр лагьайди,
Вун я,вун я к!аниди