Любляча мати

Ксения Левак
Вимоли,вистраждай,убережи,
Світ покажи,дай здоровим зростати,
Крихітне серце  в собі збережи,
Крихітне серце свого немовляти.

Крихітне серце ще б'ється ледь-ледь,
Дай твоїм  спокоєм серденьку стати,
Хай у твоєї душі осередь стане
Покликання ''Любляча мати''

Боже,Всевишній,жінкам поможи
Витерши сльози,з навколішок вставши,
Дати життя,а не йти під ножі
Сердце до серця на  вік привязавши.