Стрiчка на руцi...

Родион Осадчий
Стрічка жовто-блакитна.
Її ти міцніше тримай.
Вiдчизна твоя не розбита,-
Ти серцем своїм вiдчувай.

Дивлюсь я на тебе, здається,
Я чимось на тебе схож.
Червоний-зелений-Червоний
На руцi моїй в'ється також.

Я її до кiнця не зниму,
I поки ще я дишу,
В любовi до неї не згину.
Про те i тобi пишу.