Про ос! нь

Сергей Усенко 2
Восени збираються врожаї,
Й відлітають в вирій всі птахи.
І з дерев все листя опадає,
Всі готуються до довгої зими.

Восени з усіх дерев облітають листя
І дерева всі стоять в золотім намисті.
Ковдрами багряними вкриті всі стежки
І ідуть до школи першачки