Мое мисто

Лилия Собко
Світлом сонячним зігріте
По проспектах бродить літо
І в його обіймах квітне
Харків – місто моє рідне.
Моє місто,
Моє місто,
Низка вулиць, мов намисто,
Моє місто – це перлина
Твого вбрання, Україна.

Я із дому вирушаю,
До дівчини поспішаю,
Всі стежки твої чудові
Нас виводять до любові.
Наше місто,
Наше місто –
Джерело чуттів ти чисте.
Наше місто – це кохання,
Серця серцю – привітання!

Харків любий – моя доле,
Моїх звершень плідне поле,
Корабля мого вітрила,
Моїх мрій надійні крила.
Моє місто,
Моє місто –
Це майбутнє променисте.
Я до тебе серцем лину
І вростаю в Україну.