По хати

Ада Вишнева
Поїхати б звідси
втопити свій смуток
подалi від сірості хмар

Почути природу
у тиші.Побачить
мереживо з білих мар.

Поїхати.В місто
з тобою кохатись
дивлячись в синеє небо.

Хочу обійняти
і тихо промовить
...
Я більше не можу без тебе