День независимости Украины

Мурашова Валентина Михайловна Ки
русская по рождению
украинка по сердцу

Квітнє ненько Україна! На  всей Світ лунає
Про незламну Батьківщину передзвін співає.
Богатій на радість людям і міцній, Державо,
Незалежній Україні, Сили, Волі - Слава!

Тільки разом, українці, збережем свободу,
Нашої нації коріння з козацкого роду!

Вільній духом Україні, щіро побожаймо ще,
Щоб єдина завжди була, це нам  найдорожче.
Влада, в Раді, вже працють на загальну користь,
Честь і гідність України, це у Влади совість!

Всі невзгоди, негоразди, геть з нашої дороги,
Остаточно обран нами шлях до перемоги.
Відродилась Україна, всі ми наче рідні,
І народ наш багатіє, подолавши злидні.

Вже назавжди зникли чвари, як роса на сонці,
Люди щасливо панують у своїй сторонці.
Від Карпат і аж до моря ллється піснь любові,
Будем браття працювати, будьмо всі здорові!