Гада

Мадина Рамазанова
Ширин гафар лугьуз ада
Зи рик/ ваз ц/уруриз к!анда
Килигай гьа ви вичин гавда
Зи вилериз к!ан туш гада

п/уз хъуьрез къалуриз жибин
Бес заз ви пулар к!ан ян ?
Гьар юкъуз заз лугьуз гафар ширин
Зи чандиз ви гафар к!ан ян?

Машин гьализ руг акъуддиз
Заз вун гьак!  к!ан жедан яда?
Кьуд патахъ на  кьар чук!уриз
Зи гуьгъуьна гъатмир я  гада