Площа Незалежност

Александра Журавская
Площа незалежності

Площа Незалежностi — ти наiменована,
Площа Незалежностi - вiлъна i міцна!
Добра i нескорена, злiстю неспотворена
Площа Незалежностi, ти живи вiка.
Дiти твої мужнiї i цiлеспрямованi ,
День i нiч виборюють всi лiодськi права,
Поможи нам, Господи! Поможи нам, Праведний!
Подолати ворога, правду вiдстоять!

Площа Незалежнотi, ми тебе шануємо,
Площа Незалежностi , вiрнi ми тобi ,
Усi ми стараємось, серцем ми надiємосъ,
Площу Незалежностi з Щастям поєднать.
Хай на нiй збуваютъся лиш щасливi зустрiчi ,
Хай на нiй єднаютъся — щирiї серця ,
Хай на нiй шануються! Хай на нiй кохаються!
Дiти вiльнiї твої, матiнко-земля.
Приспів:
Україна - вiлъна ти! Україна - сильна ти!
Свiтла i щаслива — ти! Ти твори! Цвiти!
Ми тебе вiтаємо! Ми тобi вклоняємось!
Ми тебе спiваемо, дочки та сини.
Україно - рiдна ти! Україно - щедра ти!
Україно - мудра Ти! В вiчностi живи!
Ворогам нескорена! Злiстю неспотворена!
Українаа - часточка рідної землі!