няхай жыве Свабодна Укра на!

Пастухов Никита
Ў дзень незалежнасці няхай жыве
Свабодна братня Україна!
І няхай назло вайне
Дачакаецца дадому маці сына!

Хай бяз умяшацельств “извне”
Cьвяткаваць будзе краіна!
Будуць тысячы крычаць – Слава Україні!
У тым і ёсьць яна - “едина и непобедима”!