До незалежного дня

Тимур Беллавин
Не спіши, не залишай країни
Не знайдеш ти кращє України!
Будуть люди добрі та привітні
Не забудеш ненчиних чудових квітів.

Не цурайся рідного нічого
Ні землі, ні рушника, ні мови
Прославляй завжди рідненьку Батьківщину
Будь їй вірний, май як за дружину.

Український край віддячить тобі скоро
І пташки, і срібні рідні зорі
Почекай, не роби висновків одразу
Не нанось йому сердечну вікову образу.

Україна залишилась осторонь подій
Хоч війна стоїть вже на порозі
Патріоте, ти тепер не стій
Прояви себе! Теперь нам по дорозі.