Перший снiг

Юлия Градусова
   Перший сніг,білий сніг випав-знову зима,
   На долонях моїх білий гість з висоти.
   Нас чекають святкові вогні і дива,
   На снігу вже з`явилися перші сліди.

   Закружляв і накрив сонну землю рядном
   Чистим-чистим, як подих земної краси.
   Вже ступає Зима в срібно-білім пальто,
   І холонуть ставки, і біліють ліси.

   Все навколо іскриться в сріблястому сні,
   Навіть вітер дошкульний заслухався-стих.
   Із зимових пухнастих засніжених вій
   Лиш нечутно з небес пада сніг, пада сніг...