Лыжная прогулка -Go on a ski trip

Владиг
Go on a ski trip,
my dog ;;runs down the alley.
In the sky the sun shines
and plays with snowflakes.

Roll from the mountain, not feeling the legs,
and suddenly could not resist,
I'm flying in the snow upside down,
get up there - a snowball.

But one broken ski,
know it is poorly done.
waddle back home ...
Boyfriend whines, tail wagging.

Иду на лыжную прогулку,
мой пёс бежит по переулку.
На небе солнышко сияет
и со снежинками играет.

Качусь с горы, не чуя ног,
и удержаться вдруг не смог,
лечу в сугроб я кувырком,
встаю оттуда - снежный ком.

Но лыжа сломана одна,
знать, плохо сделана она.
домой обратно ковыляю...
Дружок скулит, хвостом виляет.