Коли важко

Мария Ищенко
Я у відчаї? Мабуть, таки...
Ллється в серці червоне вино,
Надпивають його,та не ті ,
Все не те, все не то, не воно.

Чуєшь тиша? І добре тобі?
Бо для мене це жах, а не тиша.
Відчуваєш ти спокій на самоті?
А в мене навпаки їде криша.

День у день надягати обличчя,
То усміхненне, то загадкове,
День у день?Та для кого?Це-вічність!
Вічність та, що ганяє по колу.

Ну і чорт з ним! Але якось тяжко,
Та й закоханих бачу таки...
Бачить погляд палкий їх так важко,
Бо у мене ж все навпаки...