Чому я народився тут?

Александр Шамота
Мені Батьки розповідали про Любов,
Про Світ який теплом ввіддяче,
Про ту Природу над Дніпром,
Про тих людей, що будуть поручь,

Коли я бачив Божий Світ,
Крізь всі зірки, небесной гами,
Я бачив,як ти прекрасна матінко Земля,
Як Сонце, там восходить та заходить,

Які прекрасні люди тут живуть,
Який в них Дух Святий в сердцях живучий,
В очах блакитні зірки там горять,
Та називають їх там, Укри!

Це люди, в яких живе Великий Бог,
Хотя він дан усім навіки,
Від ціх людей йде Божий Світ,
Що всім живим тепер навіки.

Ці люди боряться зі злом,
З тим, що не може жити в мирі,
Як той вогонь,що може і спалить,
А може, обігрити вас Любов'ю!

Який же ти чудовий, Український народ,
Ти обігрїешь всіх людей Любов'ю,
Тепер міняешь, ти весь Божий Світ,
Ти робишь все, як наказала вам Природа,

Робіть все так, як говорить Душа,
А Серце вам,ввідасть усю повагу,
Зробіть все так, як говорив Господь,
Бо ваша ВОЛЯ, це ВОЛЯ Бога.

Всі люди, уходять і приходять,
Як день сміняє нічь.
Але та пам'ять, що у вас, у крові,
Останеться для всіх людей, на всі віки.

Любіть, та побажайте людям щастя,
Бо живетє на долгіє літа,
Вас Любить Бог і Матір вас обєрігає,
Тому що, Ви і Є, ВЕСЬ ТОЙ ЧУДОВИЙ,БОЖИЙ СВІТ!