Стхадин мехъер акурай чаз

Саира Сефибекова
Шагьвар авай гатун юкъуз,
Мукьвабуру тостар лугьуз,
Манийрин ван хкаж жез цавуз,
Стхадин мехъер акурай чаз

Гъенел далдам -зуьрне алаз,
Вахан гъиле хунчани гваз,
Мехъер акваз шад жеда заз,
Стхадин мехъер акурай чаз

Кьуьлер ийиз галат тежез,
Лап шадвилин накъварни къвез,
Атурай свас хъуьрез-хъуьрез,
Стхадин мехъер акурай чаз

Гъвеч!и стха рик! Алай зи,
Вун чахъ авай дамах я чи,
Вун лап к!ан я вахариз ви,
Ви мехъерар акурай чаз

Гъвеч!и тир стха Эльмурад,
Вун бахтлу хьун я чи мурад...