***

Иван Якущенко
Ти все, що мені потрібно
на цій грішній і маленькій Землі...
Ти даруєш мені щастя,
і оживляєш мої дні...

Не розлучить нас час та відстань,
не погасне весна у душі...
Скільки б нам не було відміряно -
В моїм серці завжди будеш ти.

Хай проходять роки і століття,
хай усе перероблює час -
в Книзі Долі є наша сторінка,
і є спільна дорога для нас...

20.08 - 25.08.2014