Подяка Богу в день Незалежност1

Горбатюк Надежда
За рідну Україну, за мальовничі села,
 За соняшники жовті, за калинОвий цвіт,
 За грунт пухкий, родючий, за посмішку веселки,
 Від всього серця, Боже, ми дякуєм Тобі!

 Є гори в нас й долини, є луки й пасовища,
 Річки є і озера, а також є моря.
 За все, чим так багаті, вклоняємося низько
 Тобі, Господь, що любиш всіх так благословлять!

 За щедрі урожАї, за хліб і що до хліба:
 Картоплю і цибулю,за дині, кавуни,
 За молоко, за сало (нам, українцям, любе),
 За все шлемО подяку сьогодні щиро ми.

 Наш Боже-Вседержитель, ми дякуємо щиро,
 Що тут ми народились, зросли і живемО.
 В цей день святковий просимо: "Помилуй Україну!
 Благослови нас миром, всю землю, весь народ!"

 Щоб спокій, мир і злагода наш край не полишали,
 Твоє благословіння щоб було назавжди
 Над нами, українцями! Щоб всі Христа прийнЯли,
 По суті християнами щоб ми усі були.

 У день цей урочистий вся слава -лише Богу!
 Один Він є Дорога, і Правда, і Життя.
 Лише з Тобою,Господи, ми гріх здолати зможемо,
 Лише з Тобою, Боже, у нас є майбуття!