М й чистий янгол

Настя Лисицина
Мій чистий янгол, моя віра
Незламна, вічна, вся для тебе.
Моя любов не знає міри,
Вона злітає птахом в небо.

Молюся довгими ночами...
Про крила бога попрошу!
Щоби ніколи поміж нами
Відстань не проводила межу.

Я точно знаю, час настане:
Щастям наповниться наш дім,
Бо мріємо з тобою про те саме
Коханням живемо своїм...