Життя одвiчна круговерть...

Пономаренко Владимир
Коли злітає жовте листя,
І з вітром у танку кружля –
Сумним стає моє обійстя,
Холодною стає земля.

Були ще вчора хмари вищі,
Що й поглядом не досягти.
…Стоять, немов на кладовищі,
Дерев оголених хрести.

Холодний дощ – не вийти з дому.
Сумую. Настрою нема.
Ще трохи часу, і по тому
Завіє віхола-зима.

Та годі вже  себе жаліти,
До часу думати про смерть.
Прийде весна, за нею літо –
Життя одвічна круговерть…

27.08.2014