В Украiнi вiйна

Владимир Солошенко
Споконвіку будують міста  —
Як шедеври земної краси.
У війни є задача проста —
Смерть й руїни в наш дім принести.

Як же легко почати війну!
Та не легко її зупинить.
Вона має мету лиш одну:
Щоб у крові народ утопить!

Хай підступні у нас вороги —
Наш народ є єдиний в бою.
Вірні друзі у нас навкруги,
Захистим ми Вітчизну свою!