В ос нн й день замайорить рябина...

Солодкая Любовь Воронина
                Мой отклик на "У Осени взаймы..."
                авт. Валентина Денисович
                http://www.stihi.ru/2014/08/27/4408

В осінній день замайорить рябина      /зардіє горобина
В пожовклих листях бабиного літа,
Така приваблива, така щаслива,
Така бажана і така привітна

В красі своїй стоїть перед зимою,      
Промовив літечку: Прости... Прощай...      
І радісно гукає за собою                кличе
Свою Любов в зимовий тихий рай...

...Зимова казка! Як палає горобина            горить рябина   
В її обіймах, під його крилом!..
Від зустрічі з коханим пісня лине
З душі її, далеко за селом...

І заздрить літечко цієї казці,-
Весна прийшла у цей зимовий рай...
Цвіте рябина від такого щастя,
Яке зустріла і пізнала невзначай.

Солодка зустріч і солодкі миті
Їх, мабуть, вже останньої пори
На цій землі і у цьому світі,
Бо далі знову все почнеться із весни

...Стоїть в красі Рябина-Горобина,
Перед зимою, відпустив печаль,
Спішить з Любовью,(бо час швидко плине...)
В омріяний зимовий тихий рай…

Экспромт.
авт. Солодкая Любовь Воронина.