Памьятi мого брата

Екатерина Таратун
Нехай пролітають вітри
І місяць в хмарині кружляє
Але вже ніколи повік
Стежину твою не осяє

І серце твоє охололо
Не знає вже горя ні болі
І очі твої променисті
Не бачать ні лісу, ні поля

Не чуєш ти шелесту трав
Ні запаху квітів навколо
Не бачиш як роси спадають
Як ластівка в’ється, кружляє

Ти матінко-земле
Прийми свого сина
Не дуже дави йому груди
За мене в чоло поцілуй

Пішов ти від нас назавжди
Залишив лиш згадку про себе
Прости нас рідненький
Мир праху твоєму