Каламбур на беларускай мове - 128

Леонид Ганчаров
Настальгічны каламбур Абрама дзяўчыне


Помню браму, помню домік той, ДЗЕ  ВОЧЫ  Я
Цалаваў твае - блакітныя,  ДЗЯВОЧЫЯ.
А ці помніш ты мяне? А дом?  А  БРАМА
Успамінае рукі моцныя  АБРАМА?
***

Ностальгический каламбур Абрама девушке

Помню ворота, домик тот, где глаза я
Целовал твои - голубые, девичьи.
А помнишь ли ты меня? А дом?  А ворота
Вспоминают руки сильные Абрама?