Не довго до весни

Наталя Мазур
Невідворотно час іде вперед,
Крокує безоглядно на події,
І що йому до мрій розбитих вщент,
Які розтанули в життєвій веремії.

Його єдине правило - іти,
Минуле залишаючи позаду.
А разом з ним неспокій і бунти,
Поразки, сльози, відчаї і зраду.

І крок за кроком я іду за ним,
Долаючи життєві сніговії,
І вірю, що не довго до весни,
Весною, кажуть, оживають мрії.

2013 - 28.08.2014 р.