Gittin...

Арзу Мамедова
Gittin
Gitsen bile ayrilmadik
Bir birimizden kopamadik
Biliyorum
Ben herzaman seninleyim
Tum yollarini kapattim
Artik evin, artik sonunum
Benim ismimle yuruyorsun
Hep aklindayken yasiyorsun
Nefesinde izlerim var
Icin benimle dom dolu
Omuzunun nefesi dar
Secmis aska sadik yolu
Baska kadin gozlerinde
Benim golgem gorunecek
Onlarin seslerinde
Benim sesim duyulacak
Bahcenin bahariyim
Yaslan bana ozleyince
Parlak bir ay isiginim
Sen Karanlikta kalinca
Eve her geldiginde
Beni yaninda ariyacaksin
Sigaranin dumaniyla
Doyamadan icine cekeceksin
Mesafeler engel olmaz
Ben kalbinde yasarim hep
Hafif ruzgar olur biraz
Saclarini oksayarim
Eger sevmezsin ruzgari
Cami birden kapatirsin
Tufan olur, yagmur olur
Yine sana sarilirim
Hayatina, kismetine, ben dunyana katilirim
Seni gelen omurlerde
Yine sevip, yine olurum
Beni cizdin kaderine
Kanli Arzu oldum sana
Bozamazsin, silemezsin
Yazildim unutulmazlara!