Ми вс...

Оксана Гриценко
Ми всі згуртовані Любовью,
Це зібрання в ім"я Твоє,
Її нам дав своею Кров"ю,
І в кожнім серці вона є!

Ми всі воюєм за Вкраїну,
Кожен,як може,в міру сил,
Не віддамо свою Єдину,
Яку для правди Ти звільнив!