Мен суйем сенi, Жетiсу

Наум Уходящий
                жене
                озендер       теніз
                кармакбаулар                егістіктер
                колдер                осы жерде
                шалгындар                ТА-
                шолдер                МА-
          далалар                ША!
таулар                05.08.2013г.