Лиш Бог поможе нам

Татарин Халим
Ти брате, подивись на Україну
На що перетворилася вона
ЇЇ, малу, неплекану дитину
Прокляті злодії обкрадують до дна

Ти озирнись та схаменись, брате
Пора до рук вже брати зброю
Пора вже в руки Батьківщину брати
Ніхто її не захистить, крім нас с тобою

Ніхто нам, брате, не поможе
Лиш той, хто всупереч всім снам
Життя своє за неї вмить положе
Лишь певно Бог поможе нам