Love me New Song

Анастасия Князева Игитян
I say you, can you hear my voice tonight
I say you, feel my passion i know that is right
I say you, touch my body just feel my skin
I don't know how you show me your love is real

Love me love me, look at me now
Love me, love me My blood is so hot
I 'm not afraid of your hot embrace
I will take off my red dress

I say you, hold my hand stop self control
I say you, kiss my lips and do it slow
I say you, unforgetable night we spent
I don't know what you aare waiting in the end