Сектор 99

Константин Квитка
Спасибо, Игорь Берестенко,
Спасибо, Кузнецов Антон,
Спасибо, Руслан Кулибаба,
Спасибо, Москаленко Сергей...

Вас не стало в облаках небес
когда животные-уроды стреляли...
Убивали, с улыбкой на ртах
И тысячи других чести сынов...

Сколько еще ангелов падет с неба?
За тебя, меня, всех нас!
За нашу Свободу, и выбор...
А также, прекрасную страну для Нас.

Никополь, посети Сектор 99,
в городе тишины и памяти прошлых
Там, где спят наши военные
Наши ангелы-герои Свободы!

31 августа 2014

-------------

Дякую тобі, Ігоре Берестенко,
Дякую тобі, Кузнєцов Антон,
Дякую тобі, Руслан Кулібаба,
Дякую тобі, Москаленко Сергій...

Вас не стало у хмарах небес
коли тварини-потвори стріляли…
Убивали, з посмішкою на ротах
І тисячі інших честі синів!..

Скільки ще янголів впаде з неба?
За тебе, за мене, всіх нас!
За нашу Свободу, і вибір…
А також, чудову країну для Нас.

Нікополь, відвідай Сектор 99,
у місті тиші та пам’яті минулих
Там, де сплять наші військові
Наші янголи-ахоронці Свободи!

31 серпня 2014