Свято

Алла Мисяк
Сьогодні свято у родині –
Внук, першокласник  України !!!
Завзятий  бравий козачок,
Зробив в майбутнє перший крок.
Нехай всміхнеться йому доля,
Жаданий прийде мир і воля,
Надії і добра  тобі , дитятко.
Повилітали з гнізда пташенятка …