Сало

Ярослав Ковальчук
Якщо в тебе немає сала,
Ти не хвилюйся, їж що є!
Завжди його буває мало,
Ось тільки є- відразу не стає!

Але ж запасливі всі українки,
Що треба- є, і навіть сало!
Завжди його багато в жінки.
То що ж? Хоч де його навалом!