Не время умирать молодыми. укр. язык

Пётр Лавренчук
Військовослужбовцям 169 го навчального центру ДЕСНА ,що занули під Донецьком та Іловайськом 28-31 серпня 2014 року
Капітану Володимиру Бондаренко,прапорщику Дмитру Титку та сержантам  Олександру Шелепову, Юрію Савченко ПРИСВЯЧУЕТЬСЯ:

НЕ ЧАС ПОМИРАТИ МОЛОДИМИ.

Нехай сьогодні на фронті ніхто не помре!
Схиляю голову перед тими, хто стояв до кінця,
Сильних світу останнім часом "бере"-
Невже починається століття "мерця"!?

Нехай не засмутить похоронка:дружину й мати,
Щоб не отримали безжальну чорну звістку,
Найтяжче безсило стояти та мовчати-
Як нам усім стримти це звірство!?

Нехай сьогодні дитина обійме свого татуся,
Що повернувся живий і на війні не загинув,
Разом вони сходять на Десну на карася,
А дружина, вночі краще вбрання скине.

На кладовище не треба нести молодих,
Ставати звіром не личить людині,
Над Донецьком та Іловайськом їдкий дим,-
Біда сьогодні оселилась на Україні.

НА ФОТО ПРАПОРЩИК ДМИТРО ТИТОК