Муръул адамис баркалла

Салим Герейбеков
Аллагь хIаке разивгьаб
Хъалибарг хIуни бихIуй,
Гьар мурад таман бугьаб
Хъалибарг разибируй.

Гьар муръува бекIике
Дахъол затане дурар.
Тазале дикулике
Аллагь цIакьле разаврар.

Биру хугил хIяракат
Хъалибарг цIах хIабарес.
Бихьаб хъайзе баракат,
Гьар мурад таман бугьес.

Я Аллагь хIатI шабугьаб
ХIу ватихьибил гьуни.
ХIатI буршав уруй мавгьаб
Дакьа дия гъай хIуни.

Я Аллагь уркIи аргъаб
ХIа, хIа хъалибирглира.
ЦIудара хIяб шабараб
Хапле бебкIа бакIалира.