А ми кохали б...

Парень Из Преисподней
А ми кохали б...

А ми - кохали б. І жили б.
Нікому нічогО не винні.
До віку отако, коли б...
сусідський ніж не встряг. У спині.

Сусід ввіткнув. І він стирчить.
Ми тихо запливаєм кров'ю.
Сусід ображено кричить,
що він - для нас!
Для нас... з любов'ю...