Щонiч чита молитву про дiтей

Ксения Левак
Щоніч чита молитву про дітей,
Не за своїх,чужих у Бога просить.
Хай чудо на жінок зійде святе...
Благословенна хай буде ота,
Хто чудо з дня на день під серцем носить.