Молитва

Елена Томенчук
Ой ти ворон чорний,
чорні воронята.
Ой не ідіть чорні вори,
до нашої хати.
Ой буду ворни усіх вигоняти
щоб не сіли чорні вори
біля мно дітяти.
Ой піду по полю ,
піду жито жати .
Ой змилуйся тая доле,
над тим голубятом.
Ой так просить ще кликає
мати до Бога,
Чи ти чуєшь святий БОЖЕ!
чи серця не маєшь?
Чого святий Боже !
війну посилаєшь.
Святий Боже ,святий правий
збережи Вкраїну
Щоб не ходив чорний ворон
у кожну родину......