Я й не знала,

Оксана Гриценко
Я й не знала,моя рідненька,
Що так палко лЮблю тебе,
Моя тиха,ласкава Ненька,
Господь дав зрозуміти себе.

В час смертельної небезпеки,
в час,як гинуть найкращі сини,
Усвідомлюєш всі абетки,
Оживають в серці вони.

І слова набувають сенсу,
І слова встають в повний зріст,
відокремившись від контексту,
Народився їх дійсний зміст!