Картина у пастельних тонах

Ирина Украинец
    Сьогодні дощ
    малюе на калюжах
    дивні візерунки
    йому байдуже
    до чужих думок
    і до чужих нестримних
    поцілунків.

    На зміну прийде сум
    буде витати покімнаті
    рука знайде фотоальбом
    буде його гортати.

    По радіоволнам
    отримуючи файл---
    а в ньому меседж
    "Сьогодні потеплінь нема,
     вітри холодні,злива"
     І громадянці,що одна
     потрібна так альтернатива.

     Змиваешся з дощем
     вмиваеш спраглі губи
     йому байдуже до чужих пісень
     і до чужої вранішньої згуби.

     Так хочеться вина
     з корецею і кордіаном
     сидіти в тиші мовчки
     все мине---і це мине
     просочиться скрізь пальці,
     як чужа нірвана.