Про тих, що духом сильнi

Лена Яшная
Вже дещо набридли ваші ці слова про Новий рік, новий шанс, як про нову можливість, що, відкривши побиту книжечку вашої долі, там буде білий аркуш, чиста прозора свіжина, де немає поганих спогадів минулого і блідих думок про майбутнє. Не робіть і жодної спроби повірити в таке безглуздя. І, якщо мозок ваш здатний на більше, ніж розрізняти надписи на огорожах, то беріть оту обшарпану, аматорську писанину і, собі на подив, робіть те, що давно омріяне, що викликає паніку неминучих змін. А всілякі чужі, червиві поради полийте чимсь від шкідників, бо вони вміють пристосуватись та, знаходячи слабку місцину, паразитувати, укорінюючись в чужих тілах. Отож, не забувайте більш-менш, наскільки це нам дозволено, тримати своє життя у своїх долонях. Бо, повірте, охочих користуватись несвідомим шматком м’яса, що ще й здатне виконувати потрібну комусь роботу, величезна кількість. Просто є люди, що втілюють свої мрії і плани у життя і є ті, хто працює на них, реалізуючи ці мрії більш сильних і наполегливих особистостей.